Graag sponsor worden?

Help ons mee levens veranderen

Het is fantastisch om te horen dat Peter Genyn ons project ondersteunt met zijn peterschap! Zijn steun zal ongetwijfeld bijdragen aan het vergroten van het bewustzijn over toegankelijk gamen en het belang van inclusiviteit in de gaminggemeenschap.

Peter Genyn is een rolmodel voor heel veel mensen. Hij is ambassadeur van G-sport Vlaanderen en heeft deelgenomen aan verschillende evenementen om het bewustzijn over para-atletiek te vergroten. 

Het is geweldig om te zien dat hij ook geniet van gamen en dat hij de Access-controller van PlayStation gebruikt om zijn gaming-ervaring te verbeteren.

Peter heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder goud op de 100 meter op het WK Para-atletiek in Parijs 2023 en is wereldrecordhouder op de 100 meter.

WAAROM SPONSOR WORDEN?

Als sponsor helpt u mee levens veranderen. Alle giften worden gebruikt voor het verderzetten van onze research naar toegankelijk gamen. Dankzij de steun die wij ontvangen kunnen wij ook complete gaming-pakketten gratis weggeven aan de meest kwetsbaren onder ons.

VZW “Voor Rémi” is een organisatie die zich inzet om mensen met een motorische beperking te helpen met gamen. De organisatie is ontstaan uit het verhaal van Rémi, een 2-jarige jongen die een herseninfarct kreeg en de functie van zijn linkerzijde verloor. Het doel van de organisatie is om niet alleen Rémi, maar alle mensen met een motorische beperking de kans te geven om te genieten van gamen en zo hun mentale en sociale welzijn te verbeteren.

Wij doen onderzoek naar bestaande mogelijkheden en ontwikkelen specifieke aanpassingen die gamen toegankelijker kunnen maken. Wij geven gratis gaming pakketten weg aan de meest kwetsbaren onder ons, zoals aangepaste controllers, headsets, eye-trackers, enzovoort. Wij organiseren roadshows waarbij we demo’s geven van toegankelijk gamen en mensen laten kennismaken met onze VZW en onze projecten. Wij zetten ons in om meer bewustzijn te creëren over het thema van toegankelijk gamen in België en om samen te werken met andere organisaties.

Als sponsor kunt u ons helpen om onze doelstellingen te bereiken en meer mensen te bereiken met onze nobele missie. Uw steun zal ons helpen om onze research naar toegankelijk gamen voort te zetten en complete gaming-pakketten gratis weg te geven aan de meest kwetsbaren onder ons. Als sponsor helpt u mee levens veranderen.

Onze doelgroep zijn jongeren met een motorische beperking, zoals Rémi, die graag (terug) een videospel willen spelen op een bepaalde console. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zijn er wereldwijd meer dan een miljard mensen die leven met een vorm van beperking, waarvan bijna 200 miljoen ernstige moeilijkheden ondervinden. In België zijn er naar schatting meer dan 600.000 mensen met een motorische beperking, waarvan een groot deel jongeren zijn. Deze jongeren hebben vaak te maken met sociale uitsluiting, eenzaamheid, depressie, frustratie en een laag zelfbeeld. Wij geloven dat gamen een positieve invloed kan hebben op hun levenskwaliteit, hun zelfvertrouwen, hun sociale contacten en hun fijnmotorische vaardigheden.

Om onze VZW en onze projecten te kunnen voortzetten en uitbreiden, hebben wij nood aan financiële steun. Wij zijn op zoek naar sponsors die onze VZW een warm hart kunnen toedragen en ons willen helpen om levens te veranderen. 

Wij bieden onze sponsors verschillende voordelen en tegenprestaties aan, zoals naamsvermelding en logo op onze website, sociale media, nieuwsbrief, persberichten, etc. U krijgt publiciteit en zichtbaarheid op onze evenementen, zoals roadshows, nieuwjaarsdrink, etc. U ontvangt uitnodigingen voor onze evenementen en activiteiten, waarbij u onze VZW en onze doelgroep beter kunt leren kennen. U krijgt een certificaat van sponsoring en een bedankkaartje van Rémi en zijn ouders. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om een verschil te maken in de levens van mensen met een motorische beperking en om bij te dragen aan een meer inclusieve en duurzame samenleving.

Als u geïnteresseerd bent om onze VZW te sponsoren, kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of ons online formulier. Wij zullen u dan meer informatie geven over onze VZW, onze projecten en onze sponsorpakketten. Wij zullen ook graag een afspraak met u maken om persoonlijk met u te praten en om eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden. U kunt ook onze website bezoeken om meer te weten te komen over onze VZW, onze verhalen, onze activiteiten en onze partners. U kunt ons ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en updates.

Bedankt voor uw aandacht en interesse! Wij hopen dat u enthousiast bent over onze VZW en onze missie en dat u ons wilt steunen als sponsor. Wij danken u alvast voor uw tijd en uw generositeit. Wij kijken ernaar uit om van u te horen en om met u samen te werken. Samen kunnen we toegankelijk gamen voor iedereen mogelijk maken!

Julie, Kevin & Rémi